Showresultat

1*BIS -7*NOM -5*BIV - 2*CAGCIB

3:e BÄSTA JUNIOR i SRC 2017
INTERNATIONELL CHAMPION  
S*Chorotegas Princess Sofia
RAG n - Brun colourpoint
Född: 2017-02-13
Mor: CH DK Vandoll Invincible India Rag n 04
Far: SC Wanderduene Chello. DE Rag n 04
Smeknamn: Sofia

Sofia är en ljuvlig liten varelse :) Hon har ett helt fantastiskt temperament, en underbar ragdoll look, härlig blå ögonfärg, mycket fin haka och profil (önskar lite högre panna) Hon har också en mycket fin pälskvalitet! Hon har utvecklats otroligt bra under sina två första år! Hon älskar utställningar och är så cool när jag är ute och reser med henne!
 Showresultat

1*Ex1
S*Chorotegas Ulrika Eleonora
RAG n 03- Brun bicolour (HM)
Född: 2018-03-18
Mor: CH S*Chorotegas Frozen Margarita Rag n 04
Far: S*Jörgårdens MX Alfa Xbox Rag n 04
Smeknamn: Nora

Ulrika Eleonora är en riktig liten skatt. En helt rätt tecknad brun bicolour med ett brett huvud, fantastisk öronsättning, väldigt fint tundat nosparti, mycket fin blå ögonfärg, härlig pälskvalitepälskvalite. Dessutom är hon en STOR hona med fin längd i kroppen. Jag önskar lite starkare haka på henne, men hoppas att det kommer med tiden. Mycket spännande att få följa denna unga dams utveckling !
 
Showresultat

1*NOM -3*CAC 1*CACIB -1*Ex 1
CHAMPION  
S*Chorotegas Frozen Margarita
RAG n 04- Brun mitted
Född: 2016-10-30
Mor: GIC Isabelle de Villia, SK Rag n 03
Far: SC Wanderduene Chello. DE Rag n 04
Smeknamn: Maggie

Margarita är en underbar liten tjej med ett härligt uttryck, fantastisk öronsättning, mycket fin haka, fin profil och en härlig pälskvakitet. Det ska bli mycket spännande att följa hennes utveckling :) Äntligen fick jag en fin hona till avel/utställning efter Chello & Isabelle :)
Margarita bor hos fodervärd Madelaine Tengroth i Hisings Kärra.
 
Showresultat

1*NOM -1*BIV -1*CACS (15 certifikat)
GRAND INTERNATIONELL CHAMPION
Isabelle de Villia SK
RAG n 03- Brun bicolour (HM)
Född: 2012-04-11
Mor: RU*Eria Pro Glitter Girl RAG n 04
Far: CH Bonitas Ragdolls, PL RAG n 03 (HM)
Smeknamn: Bella

Isabelle
är en liten juvel, som kommer från Jana Blahovás uppfödning de Villia, SK i Slovakien. Hon är en helt underbar katt med stort hjärta :) Hon spinner så fort man tar i henne och ligger gärna i knät! Isabelle har ett underbart uttryck, fin öronsättning, starka kinder och bra höjd i pannan. Hennes päls är Super fin och hon är helt korrekt tecknad. Hennes temperament är gudomligt :)
Stort tack till Jana för denna vackra katt och förtroendet att få köpa henne ! Isabelle har haft fem kullar med många vackra kattungar och är nu kastrerad. Hon kommer att leva som en glad pensionär här hos mig!
 
Showresultat

1*NOM -1*BIV -3*CAC -3*Ex 1
CHAMPION  
Vandoll Invincible India, DK
RAG n 04- Brun mitted
Född: 2016-05-06
Mor: DK Vandoll Youthfull Yessica Rag n 04
Far: FIN* Starring Showtime Rag n 04
Smeknamn: India

India
kommer från Christa Christiansens uppfödning
Vandoll i Danmark. Hon har en helt underbar look, en fantastisk pälskvalitet med mörka fina points, fantastisk ögonfärg och ett otroligt temperament. Genom India får jag tillbaka flera av mina gamla linjer utökat med lite nya :) Hon har en spännande stamtavla. Det ska bli mycket spännande att följa denna unga dams utveckling ! Vikt 3 kg vid 5 månaders ålder
Stort TACK Christa & Flemming för denna lilla skönhet !
 Showresultat

2*NOM -7*BIV
(17 certifikat)

PREMIER / GRAND INTERNATIONELL CHAMPION
Distinguished Merit (DM)  
S*Eurovisions Angelique of Chorotegas DM
RAG n - Brun colourpoint
Född: 2006-04-24
Mor: IC Raggartassens Diva RAG n 21
Far: IC Ragnar van de Binnendijk Rag n 03
Smeknamn: Angelique

Angelique
kommer från Annelie & Zvezdan Memedovs uppfödning S*Eurovisions. Hon är en ljuvlig katt, som spinner så fort man petar på henne och hon sitter gärna i knäet. Emellanåt är hon riktigt busig och rusar runt och härjar.
Angelique har en fantastisk pälskvalitet och mycket väl utvecklade points och ett ragdolluttryck, som jag gillar. Hon har bra bredd på huvudet och en mycket fin haka.
Angelique innehar titeln Distinguished Merit (DM) vilket innebär att hon har fem avkommor som uppnått IC, IP eller högre titlar på utställning ! Tack Annelie och Zvezdan för denna lilla pärla! Angelique är kastrerad.