SHOW 1*BIS -9*NOM -9*BIV - 2*CACS

GRAND INTERNATIONELL CHAMPION
.
S*Chorotegas Princess Sofia
RAG n - Brun colourpoint
Född: 2017-02-13
Mor: CH DK Vandoll Invincible India
Far: SC Wanderduene Chello. DE

Sofia är en ljuvlig liten varelse :) Hon har ett helt fantastiskt temperament, en underbar ragdoll look, härlig blå ögonfärg. Hon har också en mycket fin pälskvalitet! Sofia har en spännande stamtavla där flera av mina gamla linjer finns utökat med lite nya :) Jag är mycket nöjd med henne utveckling. Sofia älskar utställningar och är så cool när jag är ute och reser med henne! Hon har haft 2 kullar.


 

S*Chorotegas Ulrika Eleonora
RAG n 03- Brun bicolour (HM)  
Född: 2018-03-18
Mor: CH S*Chorotegas Frozen Margarita
Far: S*Jörgårdens MX Alfa Xbox

Ulrika Eleonora är en riktig liten skatt. En helt rätt tecknad brun bicolour med ett brett huvud, fantastisk öronsättning, väldigt fint rundat nosparti, mycket fin blå ögonfärg, härlig pälskvalite. Dessutom är hon en STOR hona med fin längd i kroppen. Ulrika Eleonora har utvecklats fantastiskt fint under sina 3 år. Hon har hittills haft 2 kullar.
 


 

S*Chorotegas Felicia
RAG a 04 - Blå mitted  
Född: 2021-01-01
Mor: S*Chorotegas Ulrika Eleonora
Far: GB*CoolBrittannia Super Trooper
På tillväxt

Felicia är en efterlängtad blå mitted hona som jag väntat länge på. Hon har en underbar look, en härligt blå ögonfärg och silkig fin pälskvalite. Det ska bli oerhört spännande att följa hennes utveckling framöver. Felicia kommer att bo på foder hos min vän Anette Persson.